RAFT METALIC cu SPATAR PERFORAT 225*100


Rafturi metalice | Rafturile cu panouri perforate sunt ideale pentru orice magazin si orice domeniu. Raftul cu spatar perforat are inaltime de 225 cm si latime de 100 cm. Contine o polita de baza 50*100 cm si inca o polita de 40*100 cm. Agatatoarele (tijele-carligele) sunt optionale si nu intra in pretul raftului. Carligele au dimensiuni diferite si suporta o greutate de 1- 1.5 kg.


Rafturile metalice pentru magazin sunt certificate CE, TÜV si EN ISO 9001, produse în fabricile noastre din Turcia si sunt realizate din tabla de otel 0.8 mm, vopsite in camp electrostatic si cu ranforsare dublă pentru a suporta o sarcina de 115 kg pe fiecare polita in parte.

Pretul raftului se calculeaza cu un singur profil vertical deoarece al doilea profil vine de la urmatorul raft si se leaga intre ele. Acest lucru va scuteste de a cumpara cate doua profile pe raft. In final dupa ce terminati o serie adaugati un profil si o talpa care se numeste MONTANT FINAL  si se achizitioneza separat de raft. Pretul unui montant final este 19€.




Elegant, rezistent si construit cu foarte mare atentie, acest raft metalic cu spatar perforat iti permite sa afisezi orice tip de produse. Este o solutie ideala pentru orice magazin, indiferent de domeniul in care activeaza. 

Detalii tehnice ale raftului 

·         Dimensiuni. Cu o inaltime de 225 cm si o latime de 100 de centimetri, are dimensiuni perfecte pentru spatii mari si deopotriva pentru spatii mici. Politele au dimensiuni standard de 50 x 100 cm si de 40 x 100 cm, ceea ce permite o plaja foarte larga de produse ce pot fi afisate.

·         Accesorii. Raftul cu spatar perforat pe care ti-l propunem dispune de mai multe agatatoare de tip carlige, care sustingreutati de pana la 1.5 kg. 

·         Materiale. Acest raft este realizat dintr-un metal extrem de rezistent, care ofera stabilitate. Astfel, chiar si in conditiile in care este utilizat excesiv sau este lovit, va ramane in picioare. Tabla raftului este din otel de 0.8 mm, este vopsita in camp electrostatic si poate sa suporte o greutate foarte mare, multumita ranforsarii duble.
  

Avantaje client 

·         Achizitionand raftul cu spatar perforat din magazinul nostru, te poti bucura de o serie de avantaje care pot duce la economii substantiale de tip, bani si nervi:

·         Garantia unui produs de o foarte buna calitate. Toate rafturile metalice pe care le comercializam sunt produse sub certificarile europene CE, TUV si EN ISO 9001;

·         Rezistenta. Diversitatea de produse dintr-un magazin poate sa aduca intotdeauna atat produse mai grele, cat si produse mai usoare. Indiferent de produsele pe care le comercializezi, vei avea garantia ca raftul nu va ceda. Fiecare polita poate sa faca fata unei sarcini de pana la 115 kg.

·         Un pret mic. Garantam cele mai mici preturi de pe piata pentru rafturile metalice pe care le comercializam. 

·         Informatii utile. Iti oferim toate informatiile de care ai nevoie pentru montaj si pentru exploatare. Montajul se face extrem de usor, pe baza unui filmulet pe care il gasesti in pagina de vanzare a raftului. In doar cateva minute, raftul este montat si poate sa fie folosit cu cea mai mare incredere. 

·         Garantie. Chiar daca este vorba despre simple rafturi, acestea beneficiaza de garantie de 12 luni, in asa fel incat sa iti poti desfasura activitatea fara a avea niciun risc financiar, in cazul in care un raft cedeaza.

·         Aspect placut. Rafturile metalice pe care le comercializam sunt construite cu un simti estetic deosebit. In fabricile din Turcia, fiecare detaliu si fiecare piesa conteaza, deoarece decizia cumparatorului dintr-un magazin se bazeaza pe extrem de multi factori. Unul dintre acesti factori este confortul vizual pe care il are in momentul in care intra in acel magazin. Putem spune despre raftul cu spatar perforat ca are un aspect prietenos, simplu si placut.

·         Proces simplu de comanda si de livrare. Comanda unui raft se face foarte simplu, fie online, fie telefonic. In ceea ce priveste livrarea, aceasta este cat se poate de rapida. 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Principii de bază în amplasarea mărfurilor în magazine și supermarket-uri

Rafturi metalice pentru magazine