Scara pentru gradina

Scara din aluminiu profesionala pentru gradina nu este o simpla scara, este un accesoriu dedicat profesionistilor sau celor ce vor sa aiba grija asa cum trebuie de gradina, ea vine impreuna cu o gama larga de avantaje si usureaza mult munca utilizatorului. Avand in vedere ca este fabricata din aluminiu, aceasta scara este usor de transportat si de montat, un alt avantaj al acestui material este acela ca rezista conditiilor meteo diverse.

SHOP

Scara speciala pentru gradina se bucura de un design special, este dotata cu picioare rotunde ce asigura stabilitate si in plus, la baza exista tepuse care se infig automat in pamant si astfel, stabilitatea este asigurata.

Piciorul de sustinere are si el o constructie ingenioasa si este proiectat pentru a nu produce pagube copacilor sau plantelor, designul ingust si ingenios al treptelor asigura un acces rapid in zona de lucru.

Aceasta scara este prevazuta si cu o chinga rezistenta ce nu permite celor doua componente sa se desfaca mai mult decat este necesar, constructia practica permite acestei scari sa fie pliata rapid, are in componenta 12/14/16/18 trepte.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Principii de bază în amplasarea mărfurilor în magazine și supermarket-uri

Rafturi metalice pentru magazine

Află care sunt criteriile în alegerea unui raft de depozitare pentru casă sau birou